Beste lezer,


Het is zover. Na 38 jaar neemt Gerald afscheid als huisarts in Westerhaar.
De documentaire ‘Bewogen Jaren’ staat live. We wensen jullie ontzettend veel plezier met kijken. Het was een genoegen om de docu te maken en alle hartverwarmende reacties te ontvangen. Het gastenboek blijft nog één week open en daarna zullen we al jullie berichten in boekvorm aanbieden aan Gerald. Ontzettend bedankt.

Groet.

Kim, Gijs en Wiebe

Uitleg Gastenboek


In het onderstaande gastenboek kun je een berichtje achterlaten. Gerald bedanken, een leuke anekdote delen. Voel je vrij. We zullen alle digitale berichten omzetten naar een geprint boek en dat als cadeau aanbieden.

Schrijf een bericht voor Gerald Nillessen

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Je e-mail adres is niet zichtbaar voor iedereen.
654 berichten.
Betty Smit uit Westerhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 19:53
beste Gerald Als huisarts konden geen betere wensen. Alle tijd een luisterend oor voor patiënten Al zat de wachtkamer vol ,wat voor de meeste patiënten er geen probleem mee hadden. Jij nam voor iedereen tijd Wij gaan je missen!! Ik wens jou en familie het allerbeste toe En geniet van elkaar.
Eric Veldboer uit Oldenzaal heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 19:47
Beste Gerald en Emelie, wat een prachtige documentaire is het geworden. Ik heb er met veel plezier naar gekeken. Heel veel dank namens Menzi Zorgverzekeraar voor jullie jarenlange, strijdbare inzet voor alle inwoners van Westerhaar. Fijn dat je nu meer tijd gaat krijgen voor jullie kinderen en kleinkinderen. Alle goeds van mijn kant en wellicht tot gauw. Op z’n Twents zou ik willen zeggen “good goan”! Eric Veldboer, regiomanager zorg.
Erik en Dianne Hakkers-Jasper uit Kloosterhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 18:58
Wij willen je heel hartelijk bedanken voor alle jaren dat je onze huisarts was. Wij konden ons geen betere huisarts wensen. Geniet van je vrije tijd samen met je gezin.
Jan en Rita Deker uit Westerhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 18:39
Gerald bedankt dat je al die jaren als huisarts voor ons en iedereen hebt willen klaar staan. Het was een goed gevoel om gehoord te worden als we met klachten bij je kwamen en je uitgebreid de tijd nam om dingen uit te leggen en te tekenen. Ook bedankt voor alles wat je voor ons dorp gedaan hebt. We wensen dat jij een Emelie nog lang fijne buren van ons aan het Vonder zullen zijn. Jan en Rita
H. de Boer uit Westerhaar Vriezenveensewijk heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 17:11
Beste Gerald en familie, vanaf deze plaats willen wij jullie bedanken voor de jaren dat we met jullie om mochten gaan. Veel hebben we samen opgetrokken in de jaren negentig tijdens de bouw van het huis aan de Leidijk. Persoonlijk heb ik daar nog vele goede herinneringen aan. Ook als voormalig voorzitter van de EHBO kan ik terug kijken op een prettige tijd met jou waar veel de revue is gepasseerd. Als huisarts hebben wij gelukkig niet al te veel een beroep op jou hebben moeten doen af en toe een grote splinter. We wensen je en jouw gezin dan ook alle goeds voor de komende tijd (geniet nog van het leven zolang het nog kan werd mij door een collega van jou eens gezegd) en nogmaals bedankt voor alles . Het gaat je samen goed! Henk en Hanny de Boer
Raymond Niks uit Westerhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 15:14
Lieve Gerald, Ik wil je heel erg bedanken voor al die jaren dat u voor ons zorgde, als huisarts nam je voor iedereen alle tijd en aandacht en stond voor iedereen klaar!! Niet alleen huisarts was je een topper maar ook voor al onze dorpsgenoten. Je hebt betekend heel veel voor Westerhaar en zijn bewoners, hierbij denk aan het opzetten van het Medisch Centrum, maar ook voor andere zaken zoals bij Voorwaarts. Ik zal je altijd blijven herinneren als een positieve, slimme en enthousiaste man met de playback show bij Voorwaarts en de Drakenboot race in Vroomshoop in mijn achterhoofd, hoop ik dat je oprecht zult genieten van je welverdiende pensioen. En die wachttijden in de spreekkamer aan de Leidijk zal ik snel uit mijn geheugen wissen 🙂
Henriët van Nuil uit Westerhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 15:14
Beste Gerald, fijn mens! Dank dat je onze huisarts wilde zijn, de relativerende uitleg in de bezoeken. Dank voor de inzet voor het dorp van jou en je gezin. Geniet samen met iedereen die je lief hebt van je wel verdiende pensioen. Groet Zwier, Henriët, Ramen en Stein.
Erik Teunis uit Vroomshoop heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 15:10
Beste Gerald en fam. Nillessen, We willen je bedanken voor de goede zorg door de jaren heen. Je bent een fijne huisarts geweest met altijd een luisterend oor, geduld en warme uitleg! Ik weet niet beter dan dat u "mijn" huisarts bent geweest. We gaan je missen! We wensen jou en je gezin veel liefde en gezondheid toe. Geniet ervan. Je hebt het dubbel en dwars verdiend! Ook namens Natasja, Isa en Linn. Met een dankbare groet, Erik Teunis
Eddy, Willeke en Vincent Snippe uit Westerhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 13:24
Mooi mens Gerald Nillessen, Bedankt voor al die jaren dat je onze huisarts bent geweest. We zullen je missen als huisarts. Dat was zo vertrouwd. Vanaf het eerste moment wisten we dit is een andere huisarts dan we gewend waren. Hier kun je terecht en ben je mens. Je gaf ons als patiënt het gevoel voldoende tijd te hebben ook al was het nog zo druk. Altijd met toewijding en deskundig advies. Dank daarvoor. We gunnen je de vrije tijd samen met je vrouw, je hobby’s uitvoerend en alles wat daar nog bij komt. Daarom wensen we jullie een fijne nieuwe periode in jullie leven en wensen we jullie alle goeds toe in de toekomst. Hartelijke groeten, Eddy, Willeke en Vincent Snippe
Carla uit Almelo heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 13:23
Westerhaar...? Nog nooit van gehoord. 1986...aan de Sibculoseweg.Daar begon onze samenwerking..wat n enerverende jaren hebben we samen beleefd! Hard werken,vooral voor jullie met al die diensten..te hard vond ikvaak. De Patient stond op n voetstuk,precies ook mijn instelling. Gerald ik stond altijd weer versteld van jouw energie,naast het werk deed je nog ZOVEEL meer! "NEE" zeggen was er bij jou niet bij. Genoeg anekdotes om te vermelden,maar die houden we opgeslagen in ons geheugen! Het enige wat ik nog kwijt wil is dat niet alleen de Patient maar ook de Artsenbezoeker alle tijd kregen,vaak moest ik op de Rode Knop drukken(ha ha). Gerald en Emelie,jullie waren onderdeel van een groot deel van mijn leven en ik koester dan ook de fijne herinneringen,samengewerkt met de Beste huisarts EVER en zijn lieve vrouw..bedankt daarvoor! Nu lekker samen Genieten!!!!!!!
Maarten Post uit Losser heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 13:18
Beste dokter Nillessen, een aantal jaren geleden ben ik verhuist van Westerhaar naar Losser. Het moeilijkst was niet om helemaal overnieuw te moeten beginnen in een andere omgeving, maar om een vervangende dokter te moeten zoeken. Ik wil u ontzettend bedanken voor de goede zorg en de oprechte interesse die u door de jaren heen heeft getoond. Geniet van uw welverdiende pensioen!
Jan en Geesje Bakhuis uit Westerhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 11:43
Beste Dr. Gerald Nillessen. Wij willen U bedanken voor al U goede zorgen, wat was U een fijne huisarts. Geniet van U pensioen samen met Emelie, kinderen en kleinkinderen. Groeten Jan en Geesje Bakhuis.
Co Holthuis uit Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 11:27
Beste Dokter Nillessen en familie Wij willen jullie hartelijk bedanken voor alle goede zorg voor ons en de gehele bevolking in ons mooie tweeling dorp voor zowel medisch als sociale ontwikkeling in de laatste 38 jaar. Geniet met elkaar van elkaar van jou welverdiende pensioen. Het gaat jullie goed. Co Ineke en Tamara Holthuis
Bert van Dijk uit Vriezenveen heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 10:50
Beste dokter Nillessen. Hierbij wil ik je persoonlijk bedanken voor alle hulp en inspanning die je hebt geleverd voor mij en mijn familie door de jaren heen en voor de hele gemeenschap. Je was niet alleen een goede dokter maar ook een goed mens. Geniet van je pensioen en ik wens je samen met je familie en dierbaren nog een hele fijne toekomst toe.
Rikus Bakker uit Westerhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 10:15
Beste dokter Nillessen, ook ik wil u graag bedanken voor uw goede zorg voor mij en later ook voor mijn vrouw en onze kinderen! Ik kan me nog goed herinneren dat, toen jullie nog in de bremstraat woonden, ik was toen denk ik 10,dat ik daar rond middernacht met mijn vader bij u ben geweest met een glip net onder mijn oog. Veroorzaakt door een duik op een kachel 🙈. Deze heeft u toen met hechtingpleisters gehecht. Geniet van de tijd die komen gaat... Groet Rikus, Linda, Tara en Levi.
Bas en Elja Huizing uit Westerhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 10:03
Lieve fam Nillesen, Gerald,maar ook Emely, Bedankt voor jullie invulling,aanwezigheid,betrokkenheid en deskundigheid hier in ons dorp. Je kende je mensen,was enorm betrokken,alles voor je cliënten. Niets te veel,alles werd even serieus genomen en met liefde was je betrokken. Kinderen was je dol op,je had ze zo voor je gewonnen ,zo mooi om te zien hoe je ze benaderde. Wanneer er een koekje of iets lekkers te krijgen ws bij je bak koffie op huisbezoek,sloeg je zeker niet af. En een 2e,of 3e ging er ook we in. Dankbaar voor wat je voor mijn zusje en mijn vader hebt betekend, jij hoorde gewoon daarbij,jouw aanwezigheid,advies op bp momenten als je er was,deed zo goed,was duidelijk en gaf rust waar nodig...bedankt Gerald,bedankt voor alle momenten dat we je nodig waren,bij wie ook.. We zullen je aanwezig zijn als huisarts enorm missen,want jij hebt zeker een stempel gedrukt op onze woonplaats en met veel toewijding en liefde Westerhaar in positieve zin op de kaart gezet,er zoveel voor gedaan,zowel voor jong als oud. Je humor,geweldig...zelspot,het " doe maar gewoon,dan doe je al gek genoeg,dat maakte jouw ,jullie als 1 van ons,ons dorp. Ontzettend bedankt ,allebei voor jullie toewijding,daar mogen vele een voorbeeld aan nemen. Geniet vanaf nu ,nog meer dan je al deed,van je vrouw,je kinderen,en je kleinkids...maak nog meer herrineringen,wees dankbaar voor dat wat nog kan,mag,dit is je van harte gegunt. Hoop je hier en daar nog es voorbij te zien komen en dat je gezondheid het toelaat dat nog te doen waar je zo van geniet! Nogmaals dank je wel! Wens je het allerbeste! Liefs Bas Elja Niels Thijs Sem Huizing Akelei 13
Jeanine Dogger-Wessels uit Westerhaar heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 00:43
Lieve Dokter Nilissen, ik wil u graag bedanken voor alles wat u voor mij en onze familie betekend hebt. Altijd nauw betrokken bij ziekte, nam de tijd voor iedereen en was oprecht geïnteresseerd. Alleen maar bewondering en ontzettend veel dank daarvoor. Wat zullen wij u missen als huisarts. Geniet van uw welverdiende rust, en vooral van alle dierbaren om u heen. Veel liefs Jeanine Dogger Wessels
Jacqueline v/d Poll uit WESTERHAAR-VRIEZENV WIJK heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 00:35
Beste dokter Nillissen, Ook wij willen u hartelijk danken! Ik verhuisde van Den Ham naar hier en gelukkig had u nog plek in de praktijk. Ik wist niet wat mij overkwam. Vaak lang in de wachtkamer wachten, maar dit werd méér dan goed gemaakt tijdens het consult. Nog nooit zo’n fijne huisarts meegemaakt. U neemt de tijd voor iedereen, een luisterend oor, meedenkend en meelevend. Een echt mensenmens. Wat u voor de praktijk betekend heeft en voor het dorp is ongekend. Ik hoop dat u nog lang van uw meer dan welverdiende pensioen mag genieten samen met uw vrouw, kinderen en kleinkinderen. Hartelijk groet Harjon, Jacqueline, Senn en Luna v/d Poll
Jessica Maneschijn - Berkhof uit Daarlerveen heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 00:20
Gerald, Geniet van uw welverdiende vrije tijd! Bedankt voor de samenwerking tijdens mijn diensten in de wijkverpleging. Ik wens u samen met uw gezin een fantastische tijd toe, het ga jullie goed!
Katja Lennips-Jasper uit Beerzerveld heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 23:29
Ontzettend bedankt voor al je goede zorgen. Geniet van je welverdiende pensioen samen met je gezin. Groet. Katja Lennips-Jasper
Realisatie: studio Mashup