Beste lezer,


Het is zover. Na 38 jaar neemt Gerald afscheid als huisarts in Westerhaar.
De documentaire ‘Bewogen Jaren’ staat live. We wensen jullie ontzettend veel plezier met kijken. Het was een genoegen om de docu te maken en alle hartverwarmende reacties te ontvangen. Het gastenboek blijft nog één week open en daarna zullen we al jullie berichten in boekvorm aanbieden aan Gerald. Ontzettend bedankt.

Groet.

Kim, Gijs en Wiebe

Uitleg Gastenboek


In het onderstaande gastenboek kun je een berichtje achterlaten. Gerald bedanken, een leuke anekdote delen. Voel je vrij. We zullen alle digitale berichten omzetten naar een geprint boek en dat als cadeau aanbieden.

Schrijf een bericht voor Gerald Nillessen

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Je e-mail adres is niet zichtbaar voor iedereen.
654 berichten.
J van nuil uit Westerhaar heeft geschreven op 2 september 2020 om 18:38
Bedankt voor alles dokter en geniet van uw gezin Wij wensen u het allerbeste. Fam van Nuil
Henk en Hillie Boertje uit Westerhaar Vriezenveensewijk. heeft geschreven op 2 september 2020 om 18:09
Bedankt voor alle jaren dat je onze huisarts was ,nu ga je met pensioen,wat gaat de tijd toch snel(eigenlijk niets sneller dan vroeger maar dat zal wel komen omdat we ouder worden)We wensen jou en Emelie samen met kinderen en kleinkinderen nog heel veel goede jaren toe geniet er van.
Marianne Botter uit Vriezenveen heeft geschreven op 2 september 2020 om 16:50
Hoe vaak je ook de dingen leest. Hoe vaak je ook dingen tegen komt van wat de mensen vertellen. Het boek is eigenlijk nooit af. En dat is niet negatief bedoelt. Wat de een vertelt dat geeft voor een ander weer inspiratie van dingen wat er voorbij kwam/komt. Het geeft altijd weer fijne herinneringen. Ook al is het als toevoeging van een geheel. Maar toch is het soms ook zo dat je denkt:Dit had er ook nog bij gekund. Wat dan niet negatief bedoeld is. Een toevoeging past altijd. Een ding is zeker: als alles maar gepast voor een geheel,waar aan je Pa hele fijne herinneringen aan heeft. En dat is zeer zeker verdient.
Willy Ekkel uit Vriezenveen heeft geschreven op 2 september 2020 om 15:30
Gerald, Bedankt bedankt bedankt! Er zijn geen woorden voor, geen 'dankjewel's' genoeg om te laten weten hoe belangrijk je bent geweest voor mij en mijn gezin. De verhelderende gesprekken naar aanleiding van mijn incest trauma, de hulp die je toen voor mij gezocht hebt. De motivatie welke je me gaf om mijn 'borstkanker dagboek' uit te gaan brengen. Dat je op mijn zoon Gerjan paste nadat je tijdens huisbezoek geconstateerd had dat Manon heel erg ziek was. Van de zenuwen kon ik mijn autosleutels niet vinden toen ik met Manon direct naar het ziekenhuis moest. Neem mijn auto maar mee, was jouw reactie. Buiten het gepassioneerd uitoefenen van je beroep als huisarts was je vooral ook mens! Het ga je goed! Geniet van je gezin, kinderen en kleinkinderen!
Paul, Marloes en Maud Dogger uit Westerhaar heeft geschreven op 2 september 2020 om 15:07
Graag willen we u bedanken voor alle goede zorgen voor ons als gezin. We kwamen niet vaak maar de keren dat we zorg nodig hadden, was u daar: belangstellend en betrokken. Het mooiste moment vond ik persoonlijk een consult van Maud. We zaten in de wachtkamer, u riep: Maud Dogger en daar vertrok ons kleine meisje aan uw hand richting uw spreekkamer. Zoveel vertrouwen in u... Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen (en alle mooie kaartjes voor de dappere dochter) Wij wensen u en uw gezin nog heel veel prachtige jaren! Hartelijke groeten van Paul, Marloes en Maud Dogger
Bert, Géanda, Gerran en Sunande Protzman uit Westerhaar heeft geschreven op 2 september 2020 om 14:28
Beste Gerald en Emilie, Gelukkig liepen we de praktijkdeur niet plat, maar als we je nodig hadden, hadden we ons geen betere, zorgzamere, en lievere huisarts kunnen wensen. Je hebt ons tijdens de twee zwangerschappen op een hele fijne en betrokken wijze begeleidt en van goede raad voorzien. De inentingszorg van onze kinderen Gerran en Sunande hadden we ook aan jou toevertrouwd. Hier heb jij meer aan geleden dan onze kinderen. Jij had er buikpijn van en zij ondergingen het bijna lachend. Bedankt voor alle goede zorgen. Wij hopen dat jou en Emilie nog heel veel mooie jaren zijn gegund. Groetjes Bert, Géanda, Gerran en Sunande
Esther Waterink-Ekkel uit Hardenberg heeft geschreven op 2 september 2020 om 12:59
Beste dokter Nillessen, u bent al jaren niet meer mijn huisarts. Toch wil ik u bedanken voor de jarenlange betrokkenheid en zorg voor mijn ouders. Toen u mij ruim vijfendertig jaar geleden aanbood naar huis te brengen na een een speelafspraak bij de dochter van de arts waar u begonnen bent, heb ik dit pertinent en heel stellig geweigerd, omdat ik van mijn moeder niet met vreemden mee mocht gaan. Ik had geen idee wie u was... Later hebben we hier nog vaak om gelachen als ik in de praktijk kwam. Geniet van uw welverdiende pensioen met familie, vrienden en verdere naasten!
Lisette de Vries-Leussink uit Almelo heeft geschreven op 1 september 2020 om 09:07
Ik wil je bedanken voor alles wat je als huisarts voor mij en voor mijn ouders hebt gedaan. Westerhaar gaat een zeer gewaardeerde en betrokken huisarts missen. Ik wens je samen met Emilie, je kinderen en kleinkinderen een hele fijne tijd!
José Olsman uit Westerhaar heeft geschreven op 1 september 2020 om 08:39
Beste Gerald, ook al was je niet onze huisarts toch wil ik je bedanken voor alles wat je voor onze gemeenschap hebt gedaan. Petje af, je bent een man van het volk en dat word zeer gewaardeerd. Geniet van je prachtige gezin. Het ga je goed.
Marianne Yirnick Yntzen uit Westerhaar heeft geschreven op 1 september 2020 om 07:23
In 2012 kwamen we naar Westerhaar. Een dokter vinden was niet zo moeilijk, alleen werd me toen verteld dat uw praktijk erg druk was en dat de kans was dat u geen patiënten aan zou nemen. Ik wist door mensen dat u een betrokken dokter was en bent en ik wou me in schrijven bij u. Dat lukte gelukkig en ik heb aan u een ontzettend fijne huisarts gehad. U nam altijd tijd voor wat voor probleem of kwaal ook. Wens u nog veel fijne jaren samen met uw vrouw, kinderen en kleinkinderen. Het ga u goed of wat ik ook wel zeg :Henig an!
Henk,Gerrie,Niek en Huub Schippers uit Westerhaar heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 18:44
Beste Gerald, bedankt voor alle goede zorgen. Geniet van je welverdiende vrije tijd samen met je gezin.
liesbeth trum uit 's-Heerenbroek heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 17:43
Lieve Gerald en Emelie, Ik ben heel blij Gerald, dat jij mijn opleider bent geweest. Met jouw enthousiasme en betrokkenheid heb ik de laatste fase van mijn opleiding bij jullie in de praktijk kunnen afronden. Ik heb dit als zeer leerzaam, waardevol en steunend ervaren. Daarnaast hebben we behoorlijk wat afgelachen samen. Ik denk met veel plezier terug aan die periode. Lieve groet, aan jullie en de kinderen Liesbeth
fam hagedoorn uit Westerhaar heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 15:40
bedankt dat je 38 jaar onze dokter mocht zijn geniet samen van je gezin groetjes jan carla en jeffrey
Henk Hilbink uit Den Ham heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 13:47
Gerald dank je wel voor het zo lang huisarts te zijn geweest in Westerhaar. Ik ben blij dat ik deel heb kunnen uitmaken van het feit dat je lange tijd je praktijk aan de Leidijk hebt gehad. Een fijn gezin als buren. Als huisarts altijd alle tijd, vriendelijk, oprecht en betrokken. Ik wens jou, Emelie, en de rest van je familie, veel geluk en plezier en geniet van je verdiende pensioen.
Fam Gerrits-Heijink uit Westerhaar heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 13:17
Beste Gerald en Emilie. Hartelijk dank voor de jaren van tomeloze inzet. We hebben elkaar in de loop der jaren ontmoet in de praktijk (schoonmaken 23 jaar) en af en toe in vrije tijd. Wij wensen jullie een ontzettend fijne tijd samen als gezin en dat jullie nog lang van elkaar en het leven mogen genieten. Bedankt! Met vriendelijke groet, Annie Gerrits-Heijink en kinderen.
Johan E van den Bosch uit Westerhaar heeft geschreven op 29 augustus 2020 om 11:18
Beste Gerald,bedankt, ik heb je gelukkig nooit echt nodig gehad. Toch bewonder ik je voor al de inzet al die jaren. het ga je goed nog vele jaren met je familie. Bedankt Johan E van den B. Sibculoseweg.
Gerald, Anita, Marèll en Mauro Slatius uit Westerhaar heeft geschreven op 29 augustus 2020 om 08:49
Beste Gerald, dank je wel voor de goede zorgen! We hebben een enorme waardering voor hoe jij je vak hebt uitgeoefend. Nu lekker genieten van je vrije tijd met Emelie, kinderen en kleinkinderen. Hartelijke groet familie Slatius
Niek & Riëtte Erents uit Vroomshoop heeft geschreven op 28 augustus 2020 om 21:39
Lieve Gerald en Emelie, Bijna 40 jaar geleden wandelden jullie ons leven binnen. Emelie melde zich in onze winkel als fotografie-liefhebber, ik melde me bij Gerald voor de medische keuring voor mijn rallylicentie. De rest is historie... We wilden ons graag zo snel mogelijk bij die sympathieke nieuwe huisarts in z'n bouwkeet in laten schrijven. En jawel, deze 2 Vroomshopers kregen gelukkig toestemming. Gerald, jij bent (want dat zal je altijd blijven), een dokter van de buitencategorie. Je geeft het beroep van huisarts een diepere lading. Jij bent de verpersoonlijking van de roeping. MRI, Röntgen, Echo's, Scan's, mooie technieken, maar eigenlijk zijn het maar speeltjes vergeleken bij jouw talent. Jij kijkt en luistert dwars door iemand heen. We hebben gelukkig meer tijd met elkaar doorgebracht in de privé-sfeer en het verenigingsleven dan in de behandelkamer. Maar als onze huisarts hadden we ons geen betere kunnen wensen. Riette en ik wensen jullie een fijn pensioen, bedankt voor alles maar ik zeg nog geen vaarwel want ik vermoed dat we samen het glas nog wel eens ergens gaan heffen... Ik verheug me op de altijd begeleidende uitbundige lach! Niek en Riëtte Erents
Theo Ekkel uit Westerhaar heeft geschreven op 28 augustus 2020 om 13:28
Gerald,ik wil jou bedanken voor alle goede zorgen in de jaren dat je huisarts was hier. Wij hebben er veel aan gehad als gezin, Het gaat jou en de jouwen goed veel geluk en geniet van je welverdiende pensioen.
Freek van Ditshuizen uit Delden heeft geschreven op 28 augustus 2020 om 08:01
Beste Gerald, Allereerst ben ik je heel dankbaar dat je me destijds ondersteunt hebt in de opstart van onze praktijk. Naast ons prive contact heb ik zeer veel respect voor jouw deskundigheid als huisarts en voor jou als mens. Ik ben blij dat ik met je heb mogen samenwerken. Ik houd het hier kort; ik kom binnenkort wel even buurten. Groeten Freek
Realisatie: studio Mashup